Technische problemen NIPT-laboratoria

Het volgende bericht geven  wij u door vanuit de NIPT-laboratoria:

Vanwege landelijke technische problemen zijn wij helaas genoodzaakt om meer NIPT testen af te keuren om onze hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen. Hierdoor is het mogelijk dat wij in sommige gevallen de doorlooptijd van 10 werkdagen niet halen. Wij vragen uw begrip hiervoor en verzoeken u bij vragen over de uitslagtermijn om pas na 15 werkdagen contact op te nemen met ons. De betrouwbaarheid komt niet in gevaar, als u een uitslag krijgt is deze even betrouwbaar als vroeger. Er wordt in overleg met de leverancier de hoogste prioriteit gegeven aan een oplossing. Zodra de problemen zijn opgelost laten we dat weten. Onze excuses voor dit ongemak.

NIPT-laboratoria
Amsterdam UMC-locatie VUmc
Maastricht UMC+
Erasmus MC