Nieuwsbrief 52

16-08-2017

Vandaag heeft de SPSZN nieuwsbrief nr 52 verstuurd. U vindt de nieuwsbrief onder Actueel – nieuwsbrieven.

Serumanalyses combinatietesten

07-07-2017

De SPSZN heeft haar contractanten vrijdag 7 juli jl. een brief gestuurd over recente besluit van het RIVM/CvB om vanwege de afname van de serumtesten in het kader van de combinatietest over te gaan tot één uitvoerend landelijk laboratorium. De keuze om deze rol te gaan vervullen is gevallen op het laboratorium van Star-SHL. U kunt deze brief hier lezen.

Webmaildiensten geblokkeerd

04-07-2017
In verband met de recente ransomware-aanvallen op diverse bedrijven heeft het Erasmus MC besloten webmail diensten als Gmail, Hotmail etc. preventief te blokkeren. De SPSZN kan tijdelijk geen berichten aan dit soort e-mailadressen versturen, het ontvangen van berichten kan ook problemen opleveren.

Update 7 juli 2017: De blokkade is opgeheven.

Bereikbaarheid zomervakantie 2017

04-07-2017
Tijdens de zomerperiode zal de SPSZN vooral in de maand juli minder goed te bereiken zijn. Het kan dus iets langer duren voor u antwoord krijgt op uw opmerkingen en/of vragen.

Voor vragen over de labworkflow NIPT kunt u op de website van Peridos (http://www.peridos.nl/vragen-over-de-labworkflow-nipt/ ) zien waar u deze het beste kunt stellen. Wij wensen u een fijne zomer!

Nieuwsbrieven

04-07-2017
In juni verschenen  nieuwsbrieven 50 en 51 en de meest recente NIPT-nieuwsbrief. U vindt deze onder Actueel – nieuwsbrieven.